Poker spelen tegen meerdere spelers

Meest populaire pokerspel is toch wel Texas Holdem. Dit spel kun je vrijwel op alle poker- en casinosites spelen. Online wordt Texas Holdem gespeeld met twee tot tien spelers.

Speel direct live Poker!


Het doel van Texas Hold em is om de hoogst mogelijke kaartcombinatie te maken. Dit doe je door vijf kaarten te kiezen uit twee eigen gesloten kaarten en vijf gemeenschappelijke open kaarten.

Je mag ervoor kiezen om twee, 1 of geen van de gemeenschappelijke open kaarten te gebruiken. Voordat het spel begint zijn er afspraken gemaakt over de spelvorm en de inzetlimieten.

Iedereen is de dealer. Bij Texas Holdem is iedere speler een keer de dealer. Bij een online game wordt het automatisch bepaald wie de dealer is.

Twee gesloten kaarten. Per ronde krijg je twee gesloten kaarten. Dit zijn de pocketcards. Tijdens het spel komen er vijf kaarten open op tafel te liggen. Samen met de gesloten kaarten, kan je met de open kaarten een pokerhand vormen.

Voordat het spel start, moeten de twee spelers die links naar de dealer zitten blinds inzetten. Als je direct links van de dealer zit, dan ben je het verplicht om een afgesproken bedrag in te zetten. Dit wordt ook wel de small blind genoemd. De speler die links naast je zit, moet weer de big blind inzetten. Dit is het dubbele. Hierna worden de kaarten gedeeld. Alle spelers kunnen nu hun gesloten kaarten bekijken.

Inzetrondes en de winnaar. Texas Hold em wordt gespeeld met vijf inzetrondes. De spelers die dan nog in het spel zitten, moeten hun kaarten op tafel leggen. De speler met de hoogste pokerhand wint dan de pot. Als je samen met een andere speler de hoogste pokerhand hebt, dan wordt de pot gedeeld.

Stort 100 euro en ontvang extra 200 euro op je account.